Emigratiebeurs 2024

Ook dit jaar staat Gege Makelaardij en Thuis in Hongarije weer op de emigratie-beurs in Houten. In 2023 presenteerden we naast ons aanbod in Hongarije ook aanbod in Servië.

Emigratiebeurs 2024

Ook dit jaar staat Gege Makelaardij en Thuis in Hongarije weer op de emigratie-beurs in Houten. In 2023 presenteerden we naast ons aanbod in Hongarije ook aanbod in Servië.

De Emigratiebeurs in Houten is een jaarlijks terugkerend evenement dat een platform biedt voor iedereen die overweegt om naar het buitenland te emigreren. Deze beurs, gelegen in het Nederlandse Houten, brengt potentiële emigranten, expats en dienstverleners samen om informatie, advies en inspiratie te delen over het proces van emigratie. Met een breed scala aan exposanten, variërend van emigratieadviseurs en makelaars tot culturele organisaties en overheden, biedt de beurs een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden en uitdagingen die gepaard gaan met het verhuizen naar een ander land.

Bezoekers van de Emigratiebeurs kunnen zich verdiepen in verschillende aspecten van emigratie, waaronder juridische procedures, huisvesting, werkgelegenheid, onderwijs, gezondheidszorg en culturele integratie. Er zijn seminars, presentaties en workshops waar ervaren sprekers en experts hun kennis delen en waardevolle inzichten verschaffen in de emigratieprocessen van diverse landen wereldwijd.

De beurs biedt niet alleen een informatieve ervaring, maar ook een gelegenheid voor netwerken en het leggen van contacten met mensen die dezelfde dromen en plannen delen. Of men nu op zoek is naar een nieuw avontuur, een betere levenskwaliteit, of gewoonweg nieuwsgierig is naar de mogelijkheden van wonen in het buitenland, de Emigratiebeurs in Houten is de perfecte gelegenheid om deze aspiraties te verkennen en te verwezenlijken. Het evenement creëert een dynamische en ondersteunende omgeving waar emigranten-to-be hun vragen kunnen stellen, ervaringen kunnen uitwisselen en de eerste stappen kunnen zetten op weg naar een nieuw hoofdstuk in hun leven.

We verwelkomen u graag op 6 en 7 april in Houten en wisselen graag met u van gedachten over de mogelijkheden.

Sanne Arends, Officieel geregistreerd makelaar te Pecs, in gesprek met een van de vele bezoekers op de beurs in 2023